Poslednje borbe u EHCC takmičenjima

By 21 октобра, 2015 Vesti No Comments

Nakon okršaja u Slovačkoj bila je teška borba da se auto spremi za prestojeće trke. Posebnu pomoć su pružili prijatelji iz Poljske Grzegorz Duda i DUDA Motorsport.

Prva trka nakon Slovačke bila je Švajcarska gde je Nikola zauzeo treću poziciju sa pozajmljenim gumama od Mikice Vesnića. Pretposlednja trka u sezoni 2015 bila je Slovenija. Nikola je držao treću poziciju dok nije doživeo novi peh sa menjačem, što je dovelo u pitanje prisustvo na Buzetu u Hrvatskoj. Međutim, zahvaljujući Tempo racing timu, kao i klubu Real Motorsport auto je doveden u ispravno stanje. Time je Nikola dobio novu šansu za poslednju titulu u sezoni 2015, koju je iskoristio i krunisao je sa drugim mestom na njegovoj omiljenoj stazi Buzet.

Došli smo do kraja prve sezone EHCC takmičenja koja je bila ispunjena lepim trenucima. Naravno, u svakom sportu postoje izazovi koji se moraju savladati zarad daljeg napredka što je Nikola svakako uspeo. Stekavši veliko iskustvo, sledeću sezonu dočekujemo spremniji i borbeniji. Jer kako kaže naš narod: “Na muci se poznaju junaci“, a naš šampion se itekako pokazao.

Leave a Reply